Voice2Blossom

Voice in performance

In performance: Je wilt je vol zelfvertrouwen op het podium laten horen, maar hebt last van podiumangst of ‘plankenkoorts’: het zweet breekt je uit, je hartslag gaat omhoog, je krijgt een droge mond en je hoofd draait overuren: je voelt je angstig en het podium voelt voor jou als een nachtmerrie, in plaats van ‘the place to be’. Het idee om gezien, gehoord en mogelijk beoordeeld te worden door anderen, geeft je daarbij een onveilig gevoel. Dit kan zich afspelen in elke podiumsituatie: het geven van een presentatie voor je werk, een zangauditie doen, het houden van een online talk, performen en zingen in een theaterzaal vol mensen of in een kleine huiskamersetting. Het zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin je een topprestatie wilt leveren, maar je tegelijkertijd heel kwetsbaar kunt voelen. Hoe zou het voor je zijn om vanuit een gevoel van veiligheid en vertrouwen op dat podium te staan? Gecentreerd en geconcentreerd hou je je presentatie en zing je je lied. Ja, je hartslag zal wat pieken en het voelt spannend. Maar dit keer geeft je dat een gevoel van: kom maar op, ik heb er zin in, want ik heb iets te delen met de wereld. Dit keer spreek of zing je vanuit je Play zone en dat voelt zo veel fijner!

Franka luistert echt naar je. Ze is geïnteresseerd, begaan en zeer kundig. Ze weet goed de balans te vinden tussen zang, plezier en coaching en kijkt met jou waar je behoefte aan hebt. Je gaat er niet alleen beter van zingen, maar je gaat je er ook beter door voelen! Ze heeft mij geholpen meer grip te krijgen op mijn zenuwen als ik zing voor publiek; ik heb zelfs mijn eerste solo in een musical aangedurfd dankzij Franka! Of je nu beter wil leren zingen, jezelf kwijt bent, last hebt van podiumangst of allemaal: bij Franka ben je aan het juiste adres.

Emaly, Product Owner & Lead UX Designer at PinkRoccade GGZ

Het Vocal Life coachtraject

  • Een online 30 minuten matchcall,
  • Je krijgt een online vragenlijst die je voorafgaand aan de intake mag invullen en mailen.
  • Uitgebreide Intake
  • 7 sessies van 60 minuten of 5 sessies van 75 minuten, online of live in de coachruimte. De sessies vinden om de 2 weken plaats.
  • Je krijgt gepersonaliseerde opdrachten mee naar huis
  • Je gaat tussen 2 sessies door een reflectie schrijven en krijgt daar feedback op
  • In de laatste sessie ronden we af en staan we stil bij de ‘oogst’ van jouw proces.

Jouw performance is bij mij in goede handen: als klassiek mezzosopraan en choirleader weet ik zelf hoe het is om op te treden en dat soms heel spannend te vinden. Mijn kennis en ervaring van de polyvagaal theorie, ook wel de theorie van veiligheid genoemd, gaan jou helpen bij het reguleren van jouw zenuwstelsel, zodat je er steeds meer vanuit vertrouwen en rust durft te gaan staan. Jij kunt dan ervaren dat wat jij te zeggen en te zingen hebt, goed genoeg is. You are enough!

Werkwijze en tarieven

Chat openen
1
Wat kan ik voor je doen?
Welkom bij Voice2Blossom.
Wat kan ik voor je doen?