Voice2Blossom

Werkwijze & Tarieven

De benadering van Voice2Blossom is holistisch: de mens en zijn stem zijn één geheel, één systeem. Voortdurend vindt er een complexe uitwisseling plaats tussen lichaam, psyche en de omgeving. De stem is een uiting van dit samenspel en tegelijkertijd ook een ingang om dit levende systeem te reguleren.

WERKWIJZE

VIER ONDERDELEN

De vocal life coaching van Voice2Blossom is verdeeld in vier onderdelen, die in werkelijkheid niet strikt gescheiden zijn, maar elkaar wederzijds beïnvloeden.

 1. Voice als instrument
 2. Voice in performance
 3. Voice voor veerkracht
 4. Voice als spiegel

Op elk van de vier thema’s kan coaching gestart worden; gaandeweg het coachtraject blijkt soms dat ook andere onderdelen betrokken zijn of aandacht nodig hebben. Dit stemmen we goed af en integreren we soepel in het leerproces.

Het is mogelijk om ‘voice als instrument’ als separaat onderdeel te kiezen. Dan valt dit onder spreek/zangles. Dit betreft dan een vocaal technische insteek van stemontwikkeling, waarbij we wat meer aan de oppervlakte blijven en de onderstroom laten voor wat het is.

METHODES EN WERKVORMEN

In een vocal life coachings traject werken we volop aan de onderstroom in één of meerdere van de vier domeinen.  Als coach werk ik eclectisch en helemaal afgestemd op de leervraag van de coachee.
Ik put daarbij uit allerlei vormen van explorerend stemwerk, evidence based zangtechniek, adem, polyvagaal theorie, internal family systems, voice dialogue en het werk van Jung.

We werken vanuit wat zich in het hier-en-nu aandient, vaak vanuit de stem in het moment. Daarnaast werken we op de vier verschillende lagen: cognitief, fysiek, emotioneel en energetisch.

Naast spreken en zingen, kleuren en schrijven we; soms voeren we een verdiepend gesprek, werken we met vloerankers of gekleurde kaarten. Ook gebruik ik graag mindfulness oefeningen en visualisaties.

DE COACH

Als coach ben ik veilig en compassievol, en leg ik liefdevol de vinger op de zere plek. Met een lekkere portie humor en af en toe een schaterlach, zorg ik ook voor luchtigheid. Ik vind gelijkwaardigheid belangrijk, waarbij ik als coach het proces bewaak en jij het inhoudelijke werk doet en daar ook de verantwoordelijkheid voor neemt. Dat betekent ook dat je tijd en ruimte maakt om thuis aan het werk te gaan met wat je hebt ontdekt in de sessies.

Coaching bij Voice2Blossom is trauma-sensitive, wat betekent dat ik er zoveel mogelijk rekening mee houd, dat jouw zenuwstelsel mogelijk gevoeliger reageert door dingen die je eerder in je leven hebt meegemaakt. Het betekent ook dat we werken vanuit rust en keuze.  Daarbij is de  uitgang -letterlijk en figuurlijk- altijd in beeld. Jij bepaalt!

INHOUD VOCAL LIFE COACHTRAJECT
 • Een online 30 minuten matchcall
 • online vragenlijst die je voorafgaand aan de intake mag invullen en mailen.
 • Uitgebreide Intake
 • 7 coachingsessies van 60 minuten of 5 sessies van 75 minuten, online of live in de coachruimte. De sessies vinden om de 2 weken plaats.
 • Je krijgt gepersonaliseerde opdrachten mee naar huis
 • Je gaat tussen 2 sessies door een reflectie schrijven en krijgt daar feedback op
 • Tussentijds mailcontact
 • Lees suggesties: artikelen en blogs
 • Bubbelslangetje voor lax vox
 • Grondingsmeditaties en instructiefilmpjes over adem, stem en zenuwstelsel
 • In de laatste sessie ronden we af en staan we stil bij de ‘oogst’ van jouw proces.

TARIEVEN VOCAL LIFE COACHTRAJECT

€ 699 incl. BTW voor particulier en ZZP (met inkomen lager dan modaal)
€ 849 incl. BTW voor particulier en ZZP (met modaal inkomen of hoger)
€ 999 excl. BTW voor de zakelijke markt (bedrijven en overheden)

– Betaling in 2 of 3 termijnen is altijd mogelijk.
– Ben je werknemer? Je kunt dan met je werkgever overleggen of er persoonlijk opleidingsbudget is om jouw coachtraject te vergoeden! (zie hiervoor het zakelijke tarief)

Heb je behoefte om even vrijblijvend te sparren over jouw vraag of wens? Dat kan! Neem dan contact op voor een 30 min inspiration call.

Chat openen
1
Wat kan ik voor je doen?
Welkom bij Voice2Blossom.
Wat kan ik voor je doen?