Voice2Blossom

Voice voor veerkracht

Regulatie en heling: Het hectische leven dat we als vrouwen leiden zorgt ervoor dat je vaak gespannen bent en maar ‘aan’ blijft staan. Je hebt moeite om je eigen zelfzorg prioriteit te geven en je blijft maar doorrennen. Anderen zijn belangrijker, die komen eerst. Je weet dat het anders zou moeten, omdat je jezelf aan het uitputten bent, maar het lukt je niet om tot vertraging en ontspanning te komen. Je zit vast in een loop van fight & flight en verlangt naar rust. Of je merkt dat je je wat verdoofd begint te voelen en volledig op de automatische piloot gaat. Het contact met je lijf en je adem ben je grotendeels kwijt en je leeft vooral in je hoofd.

Hoe zou het voor je zijn om weer rust te ervaren? Om vanuit neuriën, ademen, zingen en bubbelen te ervaren dat er weer contact met je lijf komt? Dat je weer rustiger kunt doorademen, je voeten kunt voelen en weer in het NU kunt landen? Dat je hoofd helder wordt en het malen is gestopt? En dat je plezier hebt in het laten klinken van jouw stem!

Veel mensen ervaren een weldadig effect van zingen, zeker als ze dat samen met anderen doen.

My first thing today being grateful for in Life: meeting Franka van Essen
Your Voice as gate for finding Freedom is just miraculous!
Besides her professional skills as a singing teacher Franka is also a wonderful person who can guide you on this path with her warm attendence without any judgement, feeling safe and sound to explore the richness of your (inner) voice!

Fangky

Het Vocal Life coachtraject :

  • Een online 30 minuten matchcall,
  • Je krijgt een online vragenlijst die je voorafgaand aan de intake mag invullen en mailen.
  • Uitgebreide Intake
  • 7 sessies van 60 minuten of 5 sessies van 75 minuten, online of live in de coachruimte. De sessies vinden om de 2 weken plaats.
  • Je krijgt gepersonaliseerde opdrachten mee naar huis
  • Je gaat tussen 2 sessies door een reflectie schrijven en krijgt daar feedback op
  • In de laatste sessie ronden we af en staan we stil bij de ‘oogst’ van jouw proces.

Jouw vermoeide, opgejaagde lijf (en hoofd) zijn bij mij in goede handen. Als gecertificeerd coach en ervaren zangdocent met kennis van het zenuwstelsel, begeleid ik je graag bij het vinden van rust en ontspanning door middel van klank, adem en zingen. Hierbij zal de werking van je nervus vagus en je algehele veerkracht toenemen. Jij doet hierbij het werk en ik begeleid je op veilige en liefdevolle wijze.

Werkwijze en tarieven

Chat openen
1
Wat kan ik voor je doen?
Welkom bij Voice2Blossom.
Wat kan ik voor je doen?