Voice2Blossom

Voice als spiegel voor persoonlijke groei en leiderschap

Je komt niet helemaal uit de verf en  je weet dat er meer inzit: je plek werkelijk durven nemen, op je werk en thuis. Je boodschap voor het voetlicht brengen, je vrouwelijke en creatieve leiderschap neerzetten. Als jezelf, helemaal zoals je bent. Je wilt écht gehoord worden, maar op de één of andere manier lukt dat niet. Je stem werkt ook niet mee. Wat houd je tegen?

Misschien ben je teveel gaan aanpassen in de loop van de tijd, je wilde immers graag aardig gevonden worden. Misschien ben je alles teveel alleen gaan doen en weet je niet hoe je hulp kunt vragen? Of misschien durft jouw gevoelige systeem niet meer zo goed na veel afwijzing?

Je bent bereid om je werk en leven op een dieper niveau te onderzoeken, om het inzicht en de tools te ontdekken die jou verder gaan brengen in je professionele of privé leven als ambitieuze en gevoelige vrouw.
Want hoe zou het voor je zijn om je vrouwelijk leiderschap vol te durven nemen? Je werkelijk gehoord te voelen, omdat je voelt dat het van binnen klopt en dat nu samenvalt met hoe jij je plek neemt?

Door de gesprekken ontstonden er nieuwe inzichten in mijn processen. Een bepaald woord kan raken en zegt dan veel. Door niet alleen te spreken, maar ook te doen in beeld, muziek en creatief bezig te zijn kwam er opening. Ik vond Franka een fijn persoon, ze luisterde goed, kwam met passende theorie en goede uitleg daarvan, durfde me dingen te helpen doen die ik spannend vond.

Hannah

Het Vocal Life coachtraject:

  • Een online 30 minuten matchcall,
  • Je krijgt een online vragenlijst die je voorafgaand aan de intake mag invullen en mailen.
  • Uitgebreide Intake
  • 7 sessies van 60 minuten of 5 sessies van 75 minuten, online of live in de coachruimte. De sessies vinden om de 2 weken plaats.
  • Je krijgt gepersonaliseerde opdrachten mee naar huis
  • Je gaat tussen 2 sessies door een reflectie schrijven en krijgt daar feedback op
  • In de laatste sessie ronden we af en staan we stil bij de ‘oogst’ van jouw proces.

Jouw coachvraag is bij mij in goede handen. Als gecertificeerd life coach, met veel kennis van stem, zenuwstelsel en performance, durf ik je een spiegel voor te houden. Ik ben vol aanwezig, op een liefdevolle en veilige manier. Ik help je de pijnpunten die in de onderstroom aanwezig zijn helder te krijgen, moedig je aan de stappen te zetten die nodig zijn en bewaak hierbij het proces. Jijzelf neemt de volle verantwoording om het coachtraject aan te gaan en de bijhorende actie’s te ondernemen, zodat je achteraf tevreden kunt zijn met wat het je heeft opgeleverd. En dat is vaak meer dan je van te voren voor mogelijk had gehouden!

Werkwijze en tarieven

Chat openen
1
Wat kan ik voor je doen?
Welkom bij Voice2Blossom.
Wat kan ik voor je doen?